Κρήτη: Νεαρή κοπέλα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο (Φωτογραφίες)

Το τροχαίο σημειώθηκε στα Χανιά, όταν η νεαρή κοπέλα, μετά που κατέβηκε από το λεωφορείο, επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο και να περάσει στην απέναντι πλευρά.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα διερχόμενο όχημα, εκείνη τη στιγμή, χτύπησε την άτυχη κοπέλα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά…

Η κοπέλα είχε τις αισθήσεις της όταν έφθασε στο σημείο του ατυχήματος το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα που έφερε ήταν ορθοπεδικά,  κυρίως στο πόδι της νεαρής.

Στο σημείο υπάρχει όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αν και υπάρχει στάση αστικών και υπεραστικών λεωφορείων δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

eparxies

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κρήτη: Νεαρή κοπέλα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο (Φωτογραφίες)”

  1. Anti-logos

    Κρητικοί……συνέλθετε….. Δεν πάει άλλο. Μην καμαρώνετε για την πρωτιά στην άθλια οδήγηση και τον αριθμό θυμάτων. ΔΕΝ είναι καλή, πάρτε το αλλιώς….
    Οδηγείτε,
    – μεθυσμένοι,
    – αφηρημένοι,
    – με το κινητό στο αυτί,
    – παραβιάζοντας κόκκινα και τις ζέβρες ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ,
    – Θεωρώντας το δρόμο κληροδότημα του παππού σας και ξεχνάτε ότι και ο πεζός μπορεί να κάνει λάθος ΜΟΝΟ που είναι απροστάτευτος και εσείς μέσα στις λαμαρίνες του κουβά σας.
    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, δεν περισσεύει κανείς. ΠΟΣΟ γελοίος θάνατος είναι αυτός από το τροχαίο?? Πόσο θλιβερό να αναπολείς τη ζωή σου από το αναπηρικό καροτσάκι…..

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί